Serveis

 

El nostre objectiu principal es aportar solucions integrals tant en la creació o modificació de la imatge corporativa, com en la producció dels suports que millor s’adaptin en cada cas.

Montatges

Creamos el escenario que estás buscando dónde te haga falta, vistiendo las paredes y decorando cualquier establecimiento con la imagen que desees.

Impressó tèxtil

Donem visibilitat a la teva marca amb una impressió tèxtil de qualitat, des de lones i banderoles per grans exposicions fins a una sola camiseta.

Rètols publicitaris

Realizamos rótulos en cualquier formato para que puedas señalizar cualquier espacio, establecimiento o exposición, de la forma más convencional.

Retolació de vehicles

Te diseñamos y creamos tu imagen corporativa con diferentes tipos de vinilos, para todo tipo de vehículos, y los convertirmos en nuevos medios.

Cartelleria en general

Disposem d’equips d’alta tecnologia i utilitzem tècniques innovadores que ens permeten imprimir tot tipus de materials en diferents acabats.

Disseny gráfic

T’assessorem, creem i redissenyem la teva imatge corporativa amb el disseny que transmeti, reflecteixi i representi els valors i l’estil de la teva marca.

Ferias y congresos

Dissenyem i muntem estands i expositors a Barcelona o qualsevol altre lloc d’Espanya. T’oferim tots els serveis per a que puguis participar còmoda i fàcilment en tot tipus d’esdeveniments, ja siguin fires, congressos, exposicions o alguna altre activitat empresarial.

Qui som

Som una empresa de serveis gràfics integrals y copisteria en barcelona compromesa amb els nostres clients, ja siguin particulars, agències, pimes o multinacionals.

Algunes de les nostres feines

Si vols que t’ajudem a que la teva marca tingui la visibilitat que busques …