Estands per fires i esdeveniments

Estands per fires i esdeveniments

T’ho posem molt fàcil perquè la teva participació a la propera fira, esdeveniment, congrés o exposició sigui un èxit. En Impressionant ens ocupem del disseny, producció i muntatge del teu estand, garantint la millor qualitat al millor preu.

Comptem amb un equip de muntadors professionals per oferir-te un servei integral, claus en mà. Si tens que escollir un estand i decidir com pots exposar el teu missatge al públic, nosaltres t’ajudem per a que la teva idea es converteixi en original i innovadora.

Ferias y Congresos

Explica’ns la teva idea i nosaltres li donarem vida al teu estand!

Disposem d’un servei integral per crear el teu disseny gràfic, la impressió i el muntatge per tot tipus d’esdeveniments, garantint-te la millor qualitat.

En Impressionant també ens dediquem al disseny i muntatge d’estands i expositors a Barcelona o a qualsevol lloc d’Espanya.

T’ajudem en tot el que necessites, amb un servei personalitzat, proper i àgil. Truca’ns o visita’ns a una de les nostres botigues i explica’ns el teu projecte, o bé dóna’ns les teves dades per poder-nos posar en contacte amb tu i poder ajudar-te a transformar la teva idea en una realitat.

¡Explica’ns la teva idea i nosaltres li donarem vida al teu estand!