Empresa

Impressionant

Impressionant va néixer l’any 1999 com una copisteria del barri de Sarrià de Barcelona. Recordem amb il•lusió les fotocòpies dels DNI que encara vull dia fem amb afecte als nostres clients dels carrer que s’apropen als nostres locals. I des d’aleshores no hem deixat d’experimentar els canvis de l’entorn, adaptant-nos a les noves tecnologies i sobretot a les necessitats dels nostres clients.
Amb molt esforç , dedicació i passió per la nostre feina, hem anat creixent i innovant, sense perdre de vista que el més important és la satisfacció dels nostres clients, que es sentin segurs i tranquils deixant els seus projectes a les nostres mans. Ells són qui ens han permès créixer, qui han confiat en nosaltres perquè saben que els hi aportem solucions a les seves necessitats, des de la senzillesa d’una fotocopia, fins l’estand més sofisticat en alguna fira de la ciutat on exposen.
Ens agrada el que fem i ho reflectim en cada projecte i en cada solució que aportem.Podem dir amb tota seguretat que el que ens permet avançar i créixer és la nostre vocació de servei, la cura i l’atenció que dediquem a cadascun dels nostres clients. Si vols comprovar-ho, deixa’ns les teves dades i ens posarem a la teva disposició.

El nostre compromís és oferir un servei d’alta qualitat amb els millors acabats del mercat.

Ens pots trobar en alguna de les nostres botigues a Barcelona i comprovar la gamma de productes i serveis que tens disponibles, així com realitzar fotocòpies, còpies de fotografies de plànols, impressió de pòsters, vinils de decoració i moltes coses més.
Truca’ns i t’ajudarem en tots els serveis gràfics que necessitis, amb agilitat, compromís i de forma totalment personalitzada.